nedeľa 17. novembra 2013

Trapka či Blbka?

Ahojte. Teraz prepáčte za výrazy, ale musím zo seba trochu vyniesť tú naštvanosť, takže ak uvidíte nejakú nadávku, prosím nevšímajte si ju.

Dňa 16. 11. Čo bolo včera, napísala nejaká doll komentár, že som v reáli hnusná. Všetci si mysleli že to je CGA, ale to je len nejaká kra** čo sa za ňu vydáva. Ja každopádne pravej CGA verím! Ona by nič také v živote nenapísala.
A dnes, 17.11. pravá CGA napísala príspevok že je znechutená rovnako ako ja. A pod týmto príspevkom je komentár tiež od tej odpornej anonymnej kra** ktorá nevie čo so sebou, čiže od Falošného anonyma. Mám už 4 podozrenia, pretože 2 ľudí som nahnevala už dávno, ale musela ich nahnevať aj pravá CGA, a to mi nejde do hlavy. A ďalší dvaja ľudia ktorí sú podozrivý by to nespravili. Takže ak máte aj vy nejaké podozrenie, kto by mohol byť tento odporný anonym ktorý nemá nič iné na práci, alebo len žiarli na náš blog, prosím Vás povedzte nám to. Nechceme predsa aby bol náš blog zamorený takýmito blbosťami.

Ďakujem za pochopenie a ty hnusný anonym, prestaň!!!

6 komentárov:

  1. Ja už asi viem kto to je.
    Asi ty!
    CoverGirlAduska

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Si taká trapná že sa to nedá ani popísať, a mimochodom, ty nikdy na CGA mať nebudeš, pretože ona je milá a nie je taká hnusa ako ty

      Odstrániť
  3. Asi sa tu niekto priznal , že je CGA , keď ju obhajuje .Anonymka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo? Tá hlúpa anonymka nikoho neobhajuje a kto sa priznal? CO?

      Odstrániť
  4. Hej Simona, na koho strane vlastne si?!

    OdpovedaťOdstrániť

Za anonymný komentár sa podpíšte nickom zo Stardollu ináč bude zmazaný!