nedeľa 17. novembra 2013

Odhalenie?

Ahojte. Píšem znova s novinkami s tou hnusou anonymkou.
Vytvorila si účet na chatroll s menom CoverGirlAduska. Píše ďalšie škaredé komentáre a myslí si, že je niečo viac ako my. A teraz šokujúce odhalenie. LadySuzzane a pravá CoverGirlAduska prišli asi na to. Vraj sa volá KoverGirlAduska a asi je veľkou fanúšičkou CGA a mňa asi neznáša. Neviem prečo, ani neviem kto to je o.O! Ale určite sa chce zviditeľniť a preto toto. Ale my sa nevzdáme! Prečo by sme mali keď máme pravdu? Za pravdu sa oplatí bojovať!!!

3 komentáre:

  1. Ahoj, mňa to tiež zaskočilo, keď sem začala písať, aj keď na začiatku som si myslela ze je to pravá CGA, no lenže nie je. Budeme si musieť dávať pozor, aby sa nám takéto veci tu na blogu neoopakovali, pretože myslím si, že to nie je správne písať tu takéto veci. Takže nevzdáme sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. myslím že to nemusí byť niekto kto Sáru neznáša.. Ale hocikto kto sa len nudí a vie že mu na pravdu neprídu pretože sa neprizná.Stači ostať v tom že pravá CGA bude len ona ked bude prihlásená, a nie anonymka. A nemyslím že sa tento človek chce zviditelniť , pretože sa nevie kto to je -?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno aj podla mňa je to tak ako povedala anonymný:D

      Odstrániť

Za anonymný komentár sa podpíšte nickom zo Stardollu ináč bude zmazaný!