piatok 23. augusta 2013

Kopírovanie alebo Kamarátstvo...

Ahojte! Dnes mi jedna moja "kamoška" napísala že sa mám stať členom jej blogu (nezverejním jej meno ani ten blog, je to anonymné). Potom mi poslala link a ja som zistila, že ona Nám doslova UKRADLA polovicu mena a webovej adresy, čo by mi ale až tak nevadilo! Ukradla Nám aj TITULKU čo môj hnev ešte zväčšilo o 60%. Nechápem aký to má účel, pretože mňa doslova sklamala, a vážne neviem či si ju nebloknem. Čo mi radíte vy?

MissSlovensko

6 komentárov:

  1. Ja som mala problém s kopírovaním mojich príspevkou. Našla som ich na blogu mojej bývalej bff ktorá už nechodí na stardolll.. Radila by som ti vyriešiť to s ňou cez chat, ja som to aj tak urobila. No tvrdila že to nieje pravda. Tak som zakročila porovnala príspevky a ich dátumy . Dala som to na môj starý" blog. Nejak sa to rozšírilo. A od vtedy už nikdy nič (odo mňa) nekopírovala:)
    Príbeh TU ;)
    http://smaragd-stardoll.blogspot.sk/2013/07/stardoll-pribeh-1.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj sára, viem, že som Ťa sklamala, len som ti chcela povedať, že som si na stardolle zrušila svoj účet, ak by si ma tam náhodou hľadala, mrzí ma, čo sa stalo, už sa to viac opakovať nebude, tak ešte raz prepáč a aby si vedela toto je moje meno z blogu, ak by si náhodou nevedela, však vieš, kto som. Tak ešte raz prepáč a ahoj :)

      Odstrániť

Za anonymný komentár sa podpíšte nickom zo Stardollu ináč bude zmazaný!