nedeľa 24. februára 2013

Sukne

Ahojte,budem mať novú rubriku kte budem rozoberať určité kúsky oblečenie.V 1. diele budem rozoberať ,,sukne" .
A tu máte hisoriu sukní :
Sukne, zastaralo tiež suknice, je spodná časť odevu, ktorú v dnešnej dobe nosia v Európe a Amerike prevažne ženy, menej potom napríklad Transgenders. Pôvod sukne pravdepodobne siaha až k praveku, do prvej fázy života pračloveka, kde nebol tento odev ešte diferencovaný pre mužov alebo ženy. Ďalšie výskyt sukne môžeme v histórii nájsť aj u egyptských faraónov.

Podla mňa nikty nevýdu sukne z mody.Sú rozne druhy sukieň.Napríklad : riflové,látkové alebo aj vyšívané.

Sukne nosia ženy.
A na stardoll tak isto.

A tak tu máte typi ako použiť sukne na stardoll v outfitov. (Modelka som ja Miss111Kaja)

1.
Aktuálne tento utfit frčí.Možete si ho urobiť aj z iných farieb.Tento outfit je akoby aj na pracovanie aj na prechádzku aj na volnejší čas.




2.
Tento utfit je taký uvoľňukúci.Mohli by ste si ho vziať k moru alebo aj na volný čas.




3.Tento outfit som vytvorila dávnejšie ale dá sa ešte požiť.Toto je pracovný outfit kte je taktiež sukňa,






Ako už asi viete sukne sú proste oblúbené!
Sukne sa dajú zladiť asi so všetkým!




A tu máte naike sukne z reaku :


Základný modny inštintk . sukňa a blúzka (ale o blúzkach sa dnes nerozprávame)


Aj vy už máte dosť opozeranej kombinácie džíny, tričko, sveter? Skúste povýšiť svoj šatník a siahnite po overenej kombinácii bielej blúzky a čiernej sukne. Že sa to už dávno nenosí alebo tejto kombinácii už odzvonilo? Nedajte sa pomýliť, lebo v súčasnosti je to overený trend, ktorý ovládol nielen prehliadkové móla ale aj elegantné šatníky celebrít. Kombinovateľnosť tohto trendu umožňuje i to, že si k čiernej sukni môžete obliecť akúkoľvek vrchnú časť vrátane obľúbeného trička, alebo svetra a ešte sa nájde spôsob ako ho doplniť i jednoduchým doplnkom. Symetrický strih sukne spolu s vhodnou dĺžkou tak vytvorí nesmrteľnú kombináciu ktorá je zárukou nositeľnosti a istotou, že nikdy nič nepokazíte.



Sofistikovaná dáma – sukňa v dĺžke „midi“




Módne domy a módne obchodné reťazce diktujú trend celkom jasne! Sofistikovaná móda a hlavne sukňa v dĺžke tesne pod kolená, to je to pravé, čo by ste mali začleniť do tohtoročného zimného šatníka. V nedávnej minulosti tak trendové sukne v dĺžke „mini“ teraz vystriedala dĺžka tesne pod kolená, takzvaná „midi“. Aktuálne si môžete vybrať z akýchkoľvek materiálov od jednoduchej bavlny až po rôzne druhy kože. Vsadiť môžete na najtrendovejšiu farbu tejto sezóny: ťaviu srsť a kombinovať ju s čím koľ vek od saténovej blúzky s viazaním na krku až po saká a svetre rôznych štýlov, tak ako to diktujú Gucci, Chloé či Salvatore Ferragamo.


                    Trendy jari
Sú tam aj štty aj nohavice ale keďže sa bavíme teraz o sukňách tak vám sem dám len outfity so sukňami.

Po zimnej sezóne prichádzajú trendy na jar - leto roku 2013 s novými siluetami, odvážnymi kombináciami a nápadnými vzormi plnými hravosti a ženskosti.

Nápadné dlhé sukne tvoria dokonalý kontrast voči strohému nohavicovému kostýmu. Nájdete ich v kolekciách mnohých návrhárov, tie najkrajšie predstavil v Paríži Dior a Alexis Mabille. Na tento typ romantických sukní však musíte mať štíhlu postavu, nakoľko veľký objem okolo pása a bokov zdôrazňuje aj jedno jediné kilo navyše.




Jedným z najvýraznejších trendov sezóny jar - leto 2013 je maximalistický kontrast tmavé a svetlé. Kolekcia Louis Vuitton, Marc Jacobs, Narciso Rodriguez, Jil Sander alebo Céline predstavujú perfektný príklad, o čom tento trend je.



Celý rad módnych návrhárov sa pre svoje jarné modely nechala inšpirovať tajomnou kultúrou východoázijských krajín. Kabátiky a saká pripomínajú kimono, uplatňuje sa efekt skladačiek origami a nájdete dokonca aj typické japonské topánky. Najvýraznejšie modely v tomto duchu jednoznačne nájdete u značiek Prada a Emilio Pucci.




Pekné volániky aj extravagantné vlnenie sa v jarných kolekciách uplatňuje vo veľkom množstve. Týmto spôsobom dizajnéri zdôrazňujú líniu ramien i bokov, nájdete ich aj v podobe nápadných sukní s vysokým rozparkom a nechýba ani z minulého roka toľko obľúbený volánik v páse.


(Ešte sú tam aj šaty ale tie nedám lebo sa bavíme o sukniach.)

A ešte školská sukňa :





A ak by ste chceli byť v ďalšiom čísle o oblečení modelkou )myslím vaša doll modelkou)


Tak sa hláste v komentároch!




Vaša Miss111Kaja

1 komentár:

Za anonymný komentár sa podpíšte nickom zo Stardollu ináč bude zmazaný!